gordeiaЗа първа година Логен ще се присъедини към проекта на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Гордея се с труда на моите родители.

Основната цел на проекта е да покаже на децата, че трудът е потребност и ценност, че всеки човек е необходим и полезен за обществото, независимо каква професия упражнява.

На 2 ноември (понеделник) 2015 г., служителите в Логен ще разказват, показват, играят и работят заедно с по-малките си приятели.


За трета поредна година български компании отварят вратите си за децата на служителите в рамките на националната инициатива „Гордея се с труда на моите родители“. Идеята е със специално разработени програми и игри да им покажат защо трудът на родителите им е важен.

Инициативата е на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, а целта е да бъде ежегодна и да обхване бизнеса в цялата страна. Тази есен в 21 компании ще гостуват повече от 600 деца от 19 града – Асеновград, Благоевград, Бургас, Варна, Гоце Делчев, Гълъбово, Девня, Димитровград, Карлово, Кърджали, Пирдоп, Плевен, Пловдив, Сливен, София, Панагюрище, Перник, Пирдоп, Русе и Сливница.

Медийни партньори на проекта са БНТ, България он ер, Radio Family, списание Първите 7, Investor.bg, Computerworld, b2b media, CSR Bulgaria, Healthy News Media.